Vindt u glasvliesbehang te neutraal of heeft u liever een print op de muur, geen enkel probleem!  De Glasvliesbehanger beperkt zich niet alleen tot glasvliesbehang. Ook voor de traditionele behangsoorten kunt u bij ons terecht. Naast het aanbrengen van glasvliesbehang hebben wij ook jarenlange ervaring in het aanbrengen van overige behangsoorten. Hierbij kunt u er aanvullend voor kiezen door ons het oude behang te laten verwijderen. Hierbij maken wij gebruik van professioneel gereedschap. Eventuele zichtbare scheuren en beschadigingen worden vervolgens door ons vakkundig hersteld.

Soorten

Er zijn zeer veel soorten en patronen behang. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten behang. Naast klassiek behang zijn er ook talrijke moderne designs. Elk soort behang vereist een andere techniek voor het aanbrengen ervan. Indien wij het voor u plakken weet u zeker dat het op de juiste manier wordt aangebracht en er een mooi eindresultaat ontstaat. Onderstaand een overzicht van de overige behangsoorten welke wij plakken:

  • Papierbehang;
  • Vinylbehang;
  • Fotobehang;
  • Textielbehang
Merken

Er zijn diverse merken behang verkrijgbaar. In de merken behang welke verkrijgbaar zijn zit veel kwaliteitsverschil. Wij werken uitsluitend met professionele behangmerken. De merken waar wij onder andere mee werken zijn:

 

     S. Creation
     
   Elma  Esta for kids
     vescan